• 454545

Fujian Shengyang Pipeline Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2007. Dumunung ing Zona Investasi Fuzhou Yuanhong ing Fujian, cedhak karo Bandara Internasional Fuzhou Changle. Mung jarak 40 menit saka Zona Reformasi Eksperimental Pingtan Komprehensif, lan nduweni lokasi geografis sing unik. Perusahaan kasebut duwe modal terdaftar 10.88 yuta yuan. Saka pabrik manufaktur skala cilik, wis berkembang dadi perusahaan teknologi tinggi nasional khusus kanggo produksi pipa plastik anyar. Ing 2011, perusahaan kasebut nggawe basis produksi ing wilayah kidul-kulon Zona Pangembangan Ekonomi sing Ngowahi ing Guizhou, lan nggawe Guizhou Shengyang Pipeline Technology Co., Ltd. Sekaligus ing Beijing, Shanghai, Guangzhou, Kunming, Changsha, Xi ' an, Chongqing, Jiangxi lan propinsi utama lan kutha liyane kanggo nyiyapake cabang lan kantor, jaringan penjualan ing saindenging negara.

Pakaryan Kita

proyek anyar

Iki minangka penjualan perusahaan sing produk sing apik banget, penjualan produk kasebut sing sukses ora bisa dilakoni tanpa kualitas sing sampurna lan teknologi sing luar biasa!

ndeleng liyane